Para Kazanma Projesinden Son Haberler

Kazanç Sistemi İnternetten Para Kazanma Projesinden Son Haberler

Kazanç Sisteminden Ücretsiz İnternetten Para Kazanma Projesi konusunda içeriğinin dışarıya açıklanması istenmeyen proje hakkında yeni duyuru yapıldı. Bu duyuru normal bir blogda yapıldığından burada açıkladığımı da belirteyim.

Her geçen gün bilgilerini yenileyen Kazanç Sistemi İnternetten Para Kazanma Projesi’de tasarlanan ve sırasıyla hayata geçirilecek konular hakkında yapılan bu açıklama ile merakların giderilmesi amaçlanmış.

Kazanç Sistemi İnternetten Para Kazanma Projesi daha proje yapım aşamasındayken bile belli bir kullanıcı kitlesinin yoğun talebi ile karşılaşmış ve açıkcası bu ilgi projenin gelişmesinde büyük rol oynamış. Proje duyurusunda kullanıcıların talepleri toplanarak Kazanç Sistemi İnternetten Para Kazanma Projesinin interaktif bir proje olması amaçlanmıştır.

Kazanç Sistemi Eğitim Setiyle Sen De İnternetten Para Kazanabilirsin Proje kapsamında yapılacak çalışmalara bakacak olursak:

1. Öncelikle Eğitim

Öncelikle Kazanç Sistemi Eğitim Seti ekibinin hazırlamış olduğu pazarlama eğitimi kitaplarını sahip olacaksınız. Haftalık takip edecebileceğiniz ek makaleler, yeni kazanç yolları ve bu yeni kazanç yöntemlerinin kullanımları anlatılacak. Bunların dışında ilk sahip olduğunuz kitaplar gibi aylık olarak mini kitaplar almaya devam edeceksiniz.

2. Hizmet Sektörü & Pazar Alanları

Sadece online (internetten) ve offline (günlük hayatınızdaki) satışa yönelik değil hizmet sektöründe de para kazanabileceğiniz eğitimler mevcut. Örneğin şuanda bir çok firma SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) hakkında sıkıntı çekmekte, Kazanç Sistemi İnternetten Para Kazanma Projesi kapsamında alacağınız eğitimlerle firmalara bu konularda hizmet verebilecek veya küçük web site sahiplerine belli çalışmalar ile destek verebilecek kapasiteye ulaşacaksınız. Hizmet sektörü sayesinde kısa bir süre de kendiniz geliştirdikten sonra para kazanabileceksiniz. Böylece sadece satışa yönelik değil farklı iş dallarından da para kazanabileceksiniz.

3. Kişisel Satış & Özel Temalar

İnternette genelde hazır tasarımlar veya editlenmiş (yeniden düzenlenmiş) tasarımlar bulunmakta. Bir çok ürün sahibi bu tarz sitelerden aldığı tasarımları sizlere sunuyor ancak biz kendi tecrübelerimize dayanarak Coderlerimiz (kodlayıcılarımız) ile birlikte çalıştığımız özel SEO uyumlu tasarımlarınızı sizlere sunacağız. Böylece hem özgün hem de size ait web siteleri ile hizmet verebileceksiniz.

4. Yazılım Aşaması

İsviçre çakısı içeriğindeki aletler gibi gerek hizmet sektöründe gerek affiliate (satış ortaklığı) sektöründe olmazsa olmaz programlar vardır. Bu tarz programların aylık maliyeti aylık 300-400 $ olarak değişmektedir. Tamamen Türk yazılımcıların geliştirdiği benzer programlar sizlere sunulacak ve aylık 300-400 $ maliyeti olan programlara çok komik rakamlar ödeyerek sahip olabileceksiniz.

5. Destek Ekibi

Kazanç Sistemi Destek Ekibi sürekli sorularınıza yanıt vermek için hazır olacak kısacası Kazanç Sistemi Eğitim setiyle bu çapta para kazanmaya dair büyük bir eğitimi almış olsanız bile yine yalnız değilsiniz. Takıldığınız bölümlerde size verilen özel üyelik panellerinden sorularınızı sorabilecek ve destek alabileceksiniz.

6. Sabit Gelir İmkanı

Şu anda açıklanmasa da belli bir kullanıcı kitlesine ulaştıktan sonra üyelerimize sabit kazanç imkanı sunulacak. Böylece eğitimlerde öğrendikleriniz dışında sabit kazanç elde etme imkanınız olacak. Adwordste sıkıntı yaşanınca gelirlerinizin sıfırlanmasına benzer problemler yaşandığında bu tür sabit kazançlar yardımınıza koşacak.

Kazanç Sistemi Eğitim Seti Web Sitesini Buradan İnceleyebilirsiniz!

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.